Micro-omvormers van APSystems

Ontdek de kracht van de DS3 micro-omvormer van APSystems, beschikbaar bij De Koning Zonnepanelen! Als vertrouwde partner van APSystems hebben wij al langere tijd ervaring met dit geavanceerde product en hebben we talloze succesvolle installaties uitgevoerd.

Simpel doch efficiënt

De DS3 micro-omvormer is ontworpen om twee zonnepanelen onafhankelijk van elkaar op aan te sluiten, met een indrukwekkend continu uitgangsvermogen van 440W per kanaal. Met twee onafhankelijke Maximum Power Point Trackers (MPPT’s) en gecodeerde Zigbee-signalen, bieden de DS3micro-omvormers een geheel nieuwe architectuur.

Door het gebruik van individuele MPPT's per zonnepaneel wordt de energie-opbrengst van uw PV-systeem gemaximaliseerd, wat resulteert in optimale prestaties. Bovendien biedt de DS3-serie een geavanceerde RPC-functie (Reactive Power Control) om fotovoltaïsche stroompieken beter te beheren, waardoor uw systeem efficiënter en betrouwbaarder wordt. Dit zorgt er ook voor dat bij overspanning van het net,uw zonnepanelen niet zullen uitschakelen maar hun stroomproductie zodanig afschalen dat de zonnepanelen nog steeds energie kunnen blijven opwekken.

Een van de voordelen van micro-omvormers is dat een falend zonnepaneel of schaduwvorming op één paneel niet de prestaties van de hele reeks beïnvloedt. Dit komt omdat de omvorming direct bij individuele zonnepanelen plaats vindt, wat zorgt voor een veilige wisselstroomspanning en flexibiliteit bij het uitbreiden van uw zonnepaneleninstallatie.

Met een opmerkelijke efficiëntie van 97%,vertegenwoordigt de APSystems DS3 een ware revolutie voor zowel residentiële als commerciële PV-installaties.

APSystems bestaat al sinds 2010 en is gevestigd in Silicone Valley in de Verenigde Staten.  Met een lokale service organisatie in Nederland, kunt u uitgaan van betrouwbare ondersteuning en expertise bij De Koning Zonnepanelen.

Bij De Koning Zonnepanelen kunt u niet alleen rekenen op de hoogwaardige producten van APSystems, maar ook op onze expertise en betrouwbare service. Als ervaren partner van APSystems hebben we al vele succesvolle installaties uitgevoerd en zijn we toegewijd om ook uwzonne-energieproject tot een succes te maken.

APS DS3 | Klik hier voor de datasheet
We helpen je graag verder

Hulp nodig met besparen?

Wilt u uw huis verduurzamen en wilt u besparen op uw energierekening? Wat is er fijner dan je eigen stroom opwekken en daar op meerdere manieren gebruik van te kunnen maken? Wilt u hiermeer over weten? Ons team aan zonne-specialisten vertelt u graag meer.

De Koning Zonnepanelen
De Koning Zonnepanelen