Aiko Glas-Glas/All Black zonnepanelen

Bij De Koning Zonnepanelen selecteren wij elke drie maanden het beste paneel dat momenteel beschikbaar is op de markt. Lees hier op welk paneel de keuze ditmaal is gevallen.

Optimale presaties voor een goede prijs

Bij De Koning Zonnepanelen selecteren wij elke drie maanden het beste paneel dat momenteel beschikbaar is op de markt. Dit keer is onze keus gevallen op het AIKO tier 1 paneel met ABC-technologie.

Het AIKO paneel is verkozen vanwege zijn uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit premium zonnepaneel biedt niet alleen een indrukwekkend vermogen, maar ook een glas-glas (bifacial) ontwerp dat zorgt voor maximale energie opwekking, zelfs bij minder ideale omstandigheden. Daarnaast beschikt het paneel over een elegante all-black afwerking, waardoor het perfect past bij verschillende dakstijlen en esthetische voorkeuren.

Wat dit paneel echt onderscheidt, is de innovatieve All Black Contact Technologie (N-type ABC), gepatenteerd door AIKO. Hierdoor behoort het AIKO paneel tot een van de mooiste zonnepanelen op de markt, met een elegante uitstraling en maximale energie-efficiëntie. Voor het eerst is een zonnepaneel echt volledig zwart te noemen.

Bovendien biedt AIKO een indrukwekkende garantie op hun producten. Met maar liefst 25 jaar productgarantie en 30 jaar opbrengstgarantie, kun je met vertrouwen investeren in dit hoogwaardige zonnepaneel. Het winnen van de Red Dot Designprijs van 2023 bevestigt nogmaals de uitmuntendheid van AIKO's producten en hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Ook maakt producent AIKO in 2024 deel uit van de Bloomberg tier 1 lijst van zonnepanelen producenten.

Kies voor het AIKO 440wp zonnepaneel en profiteer van duurzame energieopwekking van topkwaliteit voor de komende decennia. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit indrukwekkende paneel en hoe het uw energiebehoeften kan vervullen. Met De Koning Zonnepanelen ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor een groenere toekomst.

AIKO Zonnepaneel | Klik hier voor de datasheet
We helpen je graag verder

Hulp nodig met besparen?

Wilt u uw huis verduurzamen en wilt u besparen op uw energierekening? Wat is er fijner dan je eigen stroom opwekken en daar op meerdere manieren gebruik van te kunnen maken? Wilt u hiermeer over weten? Ons team aan zonne-specialisten vertelt u graag meer.

De Koning Zonnepanelen
De Koning Zonnepanelen